Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@10:07:21 GMT

تدوین سند نهایی توسعه ناحیه نوآوری شریف

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۹۲۶۰

تدوین سند نهایی توسعه ناحیه نوآوری شریف

شهردار منطقه ۲ گفت: با تدوین و تصویب طرح تفصیلی ناحیه نوآوری شریف بخش عمده‌ای از برنامه‌های پیش‌بینی شده در توسعه ناحیه نوآوری محقق می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ رسول کشت‌پور با اشاره به اینکه ناحیه نوآوری «شریف» اقدامی ارزشمند و بستری برای توسعه اقتصاد ملی  است گفت:  پس از انعقاد تفاهم نامه سه جانبه بین معاونت فناوری ریاست جمهوری، شهرداری تهران و دانشگاه شریف مبنی بر احداث نخستین ناحیه فناوری کشور در فضایی به مساحت 250 هکتار در محدوده دانشگاه شریف ، طرح مطالعاتی و تطبیقی آن توسط مشاور آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار منطقه با اشاره به اینکه در طرح مطالعاتی و تطبیقی الگویی از ناحیه نوآوری های موفق دنیا نیز بهره گرفته می شود گفت: با توجه به  افزایش متقاضیان برای تبدیل پلاک های  ریزدانه و تجمیع آنها به مرکز فناورانه ، طرح تفصیلی  ناحیه نوآوری شریف پس از تصویب در کمیسیون ماده 5 و شورای عالی شهرسازی ،به عنوان سند نهایی توسعه ناحیه نوآوری اجرا می شود.

کشت پور افزود: ناحیه نوآوری  فرصتی ارزشمند برای هدایت ایده های خلاق و فعالان درحوزه فناوری و نوآوری برای ایجاد کسب و کارهای نوین و توسعه اقتصاد ملی است.

وی با اشاره به بهره برداری برج فناوری بنتک در ناحیه نوآوری شریف گفت: در حال حاضر 600 شرکت دانش‌بنیان و نزدیک به 3 هزار و 500 نفر از نخبگان دانشگاه شریف و دانشگاه‌های دیگر و اساتید فعال در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان از تمام دانشگاه‌های کشور در این برج مستقر بوده و فعالیت دارند که  با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اتفاق افتاده است.

شهردار منطقه 2 از آمادگی مدیریت شهری برای حمایت از استار تاپ ها و فناوری های نوین گفت: ما معتقد هستیم که  برای  توسعه شهرنیازمند بهره مندی از فناوری نوین  و ایده های استارتاپی در حوزه شهری است.

کاهش 33 درصدی درآمد شهرداری تهران در سال جاریطرح جدید شهرداری تهران برای جبران خاموشی چراغ های راهنمایی / توسعه چراغ های سولار80 درصد ارائه خدمات شهرداری تهران به شهروندان "غیرحضوری" می‌شود!طراحی و ساخت نخستین "کیوسکهای مطبوعاتی" در تهران توسط آلمان!"کیوسکهای هوشمند شهری جدید" در تهران نصب می‌شوند/ ارائه "اینترنت رایگان" از طریق این کیوسک‌ها

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه شریف شهر تهران دانشگاه شریف شهر تهران ناحیه نوآوری شریف شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۹۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه تهران گفت: نهاد‌های بین‌المللی سابقه بیش از ۱۷ قرن نهاد دانشگاه در ایران را ثبت کرده‌اند و یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی‌شاپور را به‌عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در دنیا معرفی کرد و اکنون این قدمت به ۱۷۵۷ سال رسیده است.
دکتر سید محمد مقیمی در گردهمایی معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران یادآوری کرد: با مطالعه سنت دانشگاهی در ایران زمین، به نوعی سابقه جندی شاپور، نظامیه‌ها، ربع رشیدی، دارالحکمه‌ها و دارالفنون به دانشگاه تهران پیوند می‌خورد؛ اسناد پشتیبان قوی برای انضمام این سوابق ارزشمند به یکدیگر موجود است و باور داریم دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران میراث‌دار این قدمت و پیشینه است.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تدوین نظام‌نامه‌ای برای دانشگاه تمدن‌ساز، گفت: در مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳، مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران به تلاش برای ضمیمه شدن تجربه پرافتخار نهاد‌های علم در ایران به قدمت دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه تهران ریشه در تاریخ تمدن ما دارد؛ تاریخی که قدمت دانشگاه جندی شاپور به‌عنوان مبدأ آموزش عالی جهان را برابر ۱۷۵۷ سال تأیید می‌کند و یونسکو نیز این قدمت را تصویب کرده و دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت ۱۷۵۷ ساله است.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه گفت: هشتم خرداد ماه در مراسم نود سالگی دانشگاه تهران، به دنبال تبیین نقش تمدن‌سازی دانشگاه تمدن‌ساز در دستیابی به تمدن نوین اسلامی ایرانی هستیم که در این راستا بیش از ۱۳۰۰ ایده و پیشنهاد از سوی دانشگاهیان و مردم در سامانه نظام پیشنهاد‌های دانشگاه ثبت شده است و طی یک هفته آینده ۹۰ ایده برتر معرفی و در طول سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.
مقیمی افزود: سکه نقره ویژه این بزرگداشت از سوی بانک مرکزی در حال ضرب است و قرار است در یکی از چک‌پول‌ها نیز نماد سردر دانشگاه تهران درج شود.
وی همچنین از برگزاری اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری از دوم تا چهارم خرداد ماه در دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در سالن اجلاس جدید دانشگاه تهران که به مناسبت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت دانشگاهی در جهان با ظرفیت ۲۳۰ نفر احداث شده است، برگزار خواهد شد و اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها اولین برنامه‌ای است که در این سالن باشکوه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر آرام گرفت
  • آخرین وضعیت اتوبان شهید خرازی بعد از سیلاب شب گذشته
  • اتوبان شهید خرازی بازگشایی می‌شود
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه